Wie zijn we en wat doen we

Wij zijn een familiebedrijf, dat al meer dan 80 jaar bestaat. In 1937 startte opa Jan Verstappen een smederij aan Emmastraat 57 in Asten. Toendertijd werd er naast het smederijwerk van alles bij gedaan waaronder het repareren van fietsen.

Zijn zoon Theo nam in 1971 het bedrijf over en ging uitsluitend over tot de verkoop en reparatie van fietsen en bromfietsen. Samen met zijn vrouw Trees zetten ze flink hun schouders er onder en zorgden ze ervoor dat ze een grote naamsbekendheid in de regio verwierven. In die tijd werden er aardig wat verbouwingen verricht om bij te blijven.

Ondertussen groeide dochter Anjo in de zaak en leerde de fijne kneepjes van het vak van haar vader. Na haar huwelijk namen John en Anjo op 1 januari 2004 de zaak over van Theo & Trees. De bromfietsen gingen de deur uit en het tijdperk van de elektrische fiets kondigde zich aan. Nadat in 2015 een interne verbouwing werd gerealiseerd krijgt de showroom een grondige metamorfose.  In 2020 is onze complete werkplaats vernieuwd. We zijn dan ook supertrots op het resultaat en willen dit graag met jullie delen.

 

Wij repareren en onderhouden uw (elektrische) fietsen en ATB’s met liefde voor het vak. Door cursussen en trainingen blijven wij op de hoogte van al het nieuws rondom de ontwikkelingen van diverse elektrische systemen. Op dit moment kunt u bij ons terecht voor: Gazelle, Batavus, Sparta, Multicycle en Cortina.
De elektrische systemen die wij verkopen zijn Bosch, Shimano Steps, Ion, Panasonic, Yamaha, E-motion en Bafang. En ook met andere merken kunt u bij ons altijd terecht voor reparatie en onderhoud.

Wist u dat we in de avonduren bij u langskomen om uw fiets gratis op te halen en weer thuis te brengen? Maak hiervoor een afspraak met ons dan hoeft u er overdag niet voor thuis te blijven.
Wanneer u uw fiets komt brengen voor een reparatie hebben we altijd voor u kosteloos een leenfiets klaarstaan!

Als klap op de vuurpijl verkopen we in de maand December vuurwerk. U kunt dit via de webshop maar ook bij ons in de winkel bestellen.

In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan fietsonderdelen, fietstassen en accessoires. Komt u eens een kijkje nemen in onze showroom. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur en de koffie voor u klaar!

We zien u graag verschijnen!

Of stuur een bericht

Adres

Emmastraat 57
5721 HA Asten

Openingstijden

Maandag
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Middagsluiting van 12:30 - 13:30
logo
logo
logo
logo
logo